❮ Tilbage til Arrangementer

Ungecamp 2023 (13-17 år)

Som en del af projektet Ung med cøliaki afholder vi d. 29. september - 1. oktober Ungecamp for unge med cøliaki i alderen 13-17 år. På camp samles en masse unge fra hele landet til nogle hyggelige dage med fokus på socialt samvær og sjove aktiviteter. Deltagerne får mulighed for at møde jævnaldrende, der ligesom dem lever med cøliaki, og udvikle et fællesskab i rammer, hvor de ikke skal bekymre sig om maden.

-

Ungecamp bliver igen i år afholdt på Aktivitetscenteret på det skønne Houens Odde, som er omgivet af en flot bøgeskov og ligger tæt på stranden. Programmet er ved at blive udarbejdet og vil blandt andet indeholde kanotur (for dem der er friske på det), bålhygge, lækker mad og masser af tid til at hygge sig sammen og lære hindanden at kende.

Ungecampen arrangeres af en gruppe unge frivillige i aldersgruppen 18-30 år, der selv har cøliaki og gerne deler af deres erfaringer med at være teenager med cøliaki.

Se videoen fra Ungecamp 2022.

-

Tid, sted og tilmelding

Ungecamp finder sted på Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter nær Kolding d. 29. september kl. 17 - d. 1. oktober kl. 13 (med forbehold for mindre ændringer af programmet). Adressen er: Houens Odde 18, 6000 Kolding.

Både medlemmer af DCF og ikke-medlemmer kan deltage. Pris for hele campen med overnatning og mad er 300 kr. for medlemmer og 400 kr. for ikke-medlemmer.

Er du medlem, så meld dig til her på siden. Er du ikke medlem, så meld dig til ved at skrive til cmp@coeliaki.dk.

Tilmeldingsfristen er d. 14 september.

Se mere om projektet Ung med cøliaki.

 

Arrangement

Tidspunkt: 29-09-2023 17:00

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.