❮ Tilbage til Arrangementer

Ung med cøliaki Sydjylland - Brunch på Gelato di Natura

UMC Sydjylland inviterer til en hyggeligt brunch på Gelato di Natura i Fredericia søndag d. 21 maj. Cafeén tilbyder et lækker glutenfrit "Brunch bræt" med bl.a. frisk frugt, bagværk, kyllingespyd og hash brown fries.

Derudover nærmer sommerferien sig og til dette arrangement vil der være et tema om at rejse når man har cøliaki. Måske du selv har en masse erfaringer, tips og tricks til at navigere i nye byer. Måske står du og skal rejse for første gang efter du har fået konstateret cøliaki. Uanset hvad situationen er, er alle velkomne til at dele bekymringer, strategier og erfaringer med at rejse.

Så bor du i det sydlige Jylland og kunne du tænke dig at møde andre unge med cøliaki, så er dette en god mulighed. Alle er meget velkomne, hvad end man har været med til et tidligere arrangement eller ej.

Tid og sted

Arrangementet foregår d. 21 maj, kl. 10.30 på Gelato di Natura, på adressen Danmarksgade 8, 7000 Fredericia.

Pris og tilmelding

Arrangemenet er for unge med cøliaki i alderen 18-30 år. Prisen er 50,- for både medlemmer af DCF og for ikke-medlemmer. Prisen dækker over et brunchbræt og en valgfri drikkevare på caféen.

Deltagere der bor i Region Syddanmark, kan få refunderet udgifter til offentlig transport

Er du medlem, så tilmelder du dig på Din medlemside. Er du ikke medlem, så melder du dig til ved at skrive dit navn, postnummer, alder og kontakt-info til asm@coeliaki.dk og betaler 50,- via Mobile Pay 38295 på dagen.

Tilmeldingsfristen er d. 16 maj kl. 12. Ved afbud til arrangementer kan du få dit deltagergebyr refunderet indtil 14 dage før arrangementets afholdelse. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anna-Sophie Mikkelsen på asm@coeliaki.dk

Arrangementet er en del af projektet Ung med cøliaki.

Arrangement

Tidspunkt: 21-05-2023 10:30

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.