❮ Tilbage til Arrangementer

Det goda livet i Malmø 2023 - med mulighed for fælles togrejse

Det goda livet i Malmø

Besøg messen Det goda livet i Malmø 15. april 2023, hvor du kan møde producenter af glutenfri og laktosefri produkter, få smagsprøver og måske købe nogle nyheder med hjem.

Medlemmer af Dansk Cøliaki Forening kan købe billetter til halv pris ved at medbringe en kvittering, som du modtager ved at tilmelde dig arrangementet her på siden. Din kvittering er IKKE en billet, men giver dig rabat, når du køber din billet på messen.

For dem, der er interesseret i at følges med andre fra foreningen på turen til Malmø, er der mulighed for at mødes mellem 10.20 og 10.40 på Hovedbanegården (mellem 7-eleven og rulletrapperne ned til spor 1 & 2). Der vil også være mulighed for fælles frokost og hjemrejse omkring kl. 15.30. Alle står for deres egen billet, men vil du gerne følges, så send en mail til lfe@coeliaki.dk, så vi har en fornemmelse af, hvor mange der kommer med.

Adressen er:

Malmömässan

Mässgatan 6215 32 Malmö

Vil du vide mere? Alle spørgsmål vedrørende selve messen bedes rettet til den svenske cøliakiforening i Skåne. Du finder flere informationer, udstillerliste, adresse og meget mere her: specialkostmassan.se

Arrangement

Tidspunkt: 15-04-2023 10:00

Tilmelding

Tilmeld dig