❮ Tilbage til Arrangementer

Bageweekend for teenagere (13-19 år)

Bageskole for teenagere vil i 2023 vokse sig til en Bageweekend for teenagere, hvor man både lørdag og søndag er i køkkenet og dertil får en hyggelig aften og overnatning sammen med andre unge med cøliaki.

Bageweekenden er den idéelle mulighed for alle i aldersgruppen 13-19 år for at tage hul på det selv at bage glutenfrit. Man vil få den grundlæggende viden om ingredienser og metoder og lære nogle gode grundopskrifter, der kan bruges til flere forskellige ting - både indenfor brød og kager.

Samtidig vil man møde jævnaldrende med cøliaki og hygge sig med den fælles bagning og andre aktiviteter. Teenagere fra hele landet er velkomne, og har man lyst til at tage en ven eller veninde, en søster eller en bror med, kan man også forhøre sig om det - så længe de er i aldersgruppen.

-

Bageweekenden finder sted lørdag d. 25. marts fra kl. 13 til søndag d. 26. marts kl. 15 på Gårslev Skole i Gårlev tæt ved Fredericia. Overnatning og aftenaktiviteter foregår også på eller i nærheden af Gårslev Skole.

Bageunderviser er Signe Bendorff og endvidere vil unge frivillige fra DCFs projek Ung med cøliaki være med til at afholde den samlede weekend.

Prisen er 200 kr. uanset om man er medlem af DCF eller ej. Medlemmer og ledsagere kan tilmeldes her på siden. Er man ikke medlem, tilmelder man sig på mail til lfe@coeliaki.dk.

Arrangement

Tidspunkt: 25-03-2023 13:00

Tilmelding

Arrangementet er udsolgt. Skriv dig på venteliste