❮ Tilbage til Arrangementer

Ung med cøliaki Sydjylland - Julebag og gløgg i Vojens

UMC Sydjylland inviterer søndag d. 20. november 2022 unge i aldersgruppen 18-30 år til en hyggelig dag med julebagning. Vi skal bage 3 slags glutenfri julekager, spise æbleskiver og drikke gløgg (til dem som har lyst). 

-

Praktisk information

Arrangementet foregår søndag d. 20. november på adressen Adelvej 4, Bæk, 6500 Vojens. Vi mødes kl. 11 og bliver til omkring kl.15. Der er mulighed for at blive hentet og sat af på Vojens st.

Der bliver købt ind til bagning, men tag gerne forklæde med hvis du ønsker at bruge det.

-

Tilmelding og pris

Er du medlem af DCF skal du tilmelde dig her på siden, er du ikke medlem, tilmelder du dig ved at skrive dit navn, alder, postnummer og kontaktinfo til: UMCsydj@coeliaki.dk. Tilmeldingsfristen er d. 13.11.22 kl. 20.

Prisen for at deltage er 30,- for både medlemmer af DCF og for ikke-medlemmer. Beløbet betales via Mobile Pay 38295 på dagen.

Transport

Udgifter til offentlig transport dækkes for deltagere fra Region Syddanmark.

Udgifter til kørsel i egen bil dækkes efter aftale, hvis I er mere end én i bilen. Skriv til Anna-Sophie på asm@coeliaki.dk for at aftale nærmere. Vi vil også meget gerne høre fra dig, hvis du kan hjælpe med at fragte deltagere fra Vojens Station til adressen og tilbage igen.

-

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på UMCsydj@coeliaki.dk .

Arrangementet er en del af projektet Ung med cøliaki.

Arrangement

Tidspunkt: 20-11-2022 11:00

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.