❮ Tilbage til Arrangementer

Julebageskole i Galten (ved Århus)

Kom godt i gang med den glutenfri bagning og få inspiration til juletidens bagværk. På programmet vil bl.a være glutenfri æbleskiver, brunkager og andre julesmåkager og godter.

På bageskolen arbejder vi med forskellige glutenfri ingredienser, bager og smager, samtidig med at der er mulighed for at udveksle erfaringer og tips fra den glutenfri hverdag. Der er plads til både vokse, børn og ældre, til helt nye glutenfri bagere og til dem, der har været i gang i flere år. Undervejs er der god lejlighed til at tale med de andre deltagere, og til sidst slutter vi af med spise det bagte.

-

Bageskolen finder sted i tidsrummet 10-15 på Gyvelhøjskolen, Røddikvej 22, 8464 Galten.  Underviser på bageskolen i Holstebro er Nina Rosenstand.

Prisen er for medlemmer 250 kr (børn 150 kr) og for ikke-medlemmer 600 kr. En let frokost er inkluderet i prisen. Der er højst 15 deltagere på kurset.

Se mere om DCFs bageskoler her.

OBS: Vidste du, at hele din husstand kan blive familiemedlemmer af DCF og dermed deltage til medlemspris. Se her, hvordan du gør.

 

Arrangement

Tidspunkt: 26-11-2022 10:00

Tilmelding

Arrangementet er udsolgt. Skriv dig på venteliste