❮ Tilbage til Arrangementer

Ung med cøliaki Sydjylland - Klatrepark og spisning i Kolding

UMC Sydjylland inviterer søndag d. 25 september unge i aldersgruppen 18-30 år til en tur i GoMonkeys klatrepark og efterfølgende en bid mad på Fire & Stone.

Få en hyggelig dag i godt selskab med andre unge og prøv kræfter med klatring! I bliver introduceret til klatreparken af instruktører og der er mulighed for at vælge mellem 4 forskellige sværhedsgrader på banerne, så alle kan være med! Efterfølgende er der spisning hos Fire & Stone, der bl.a. serverer lækre glutenfri pizzaer. 

-

Praktisk information

Klatringen foregår hos GoMonkey på adressen:

Hylkedalvej 23, 6000 Kolding

Mødetidspunkt kl. 10.40

Klatretid kl. 11-13.30

Derefter er der mulighed for at spise sammen på  Fire & Stone, der ligger i Kolding Storcenter, Skovvangen 42a, 6000 Kolding

-

Pris og tilmelding

Det koster kun 100kr at deltage og dette inkluderer både klatring og mad! Udgifter til transport dækkes for deltagere fra Region Syddanmark (Kørsel i egen bil, dog kun hvis I er mere end én i bilen).  

Du tilmelder dig her på siden eller ved at skrive dit navn, alder og kontaktinfo til: asm@coeliaki.dk , samt at overføre 100kr. på MobilePay: 38295 – skriv ‘navn + UMC Sydjylland’ i overførslen. Tilmeldingsfristen er d. 18.09.22 kl. 20.

-

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på asm@coeliaki.dk  

Se mere om projektet Ung med cøliaki.

Arrangement

Tidspunkt: 25-09-2022 11:00

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.