❮ Tilbage til Arrangementer

Glutenfrit Madfællesskab Århus - frokost og spadseretur

Næste arrangement i Glutenfrit Madfællesskab Århus er søndag d. 25. september kl. 13-16. Denne gang skal vi ikke selv lave mad, men inviterer i stedet på glutenfri frokost på Café Faust i det indre Århus og bagefter en spadseretur sammen i byen og på havnen. Der vil være forskellige frokostretter, man vil kunne vælge imellem (aftales efter tilmelding). Se caféens menukort her.

Prisen er denne gang 50 kr. for medlemmer (25 for børn under 15) og for ikke-medlemmer 100 kr. (børn 50). Prisen inkluder frokost plus en drik, herefter betaler man selv for drikkevarer.

Glutenfrit Madfællesskab er et frirum for dig, der lever uden gluten, hvor der er god tid til at hygge sig, mens man får ny inspiration til den madlavningen og udveksler erfaringer fra den glutenfri hverdag. Læs mere om Glutenfrit Madfællesskab her.

-

Sådan melder du dig til:

Du tilmelder dig ved at skrive en e-mail med dit navn og antal voksne og børn, du/I ønsker at deltage, GMFaarhus@coeliaki.dk senest d. 20. september. Skriv også gerne og hvor mange der er medlemmer og ikke-medlemmer. Skriv også hvis der er noget, vi skal være særligt opmærksomme på. 

Betal samtidig med tilmeldingen på MobilePay: 38295 – skriv ‘GMF Aarhus’ i overførelsen. Har du ikke mulighed for at betale med MobilePay, kan der betales kontant på dagen.

-

OBS: Vidste du, at hele din hustand kan blive familiemedlemmer af DCF og dermed deltage til medlemspris. Se her, hvordan du gør.

Arrangement

Tidspunkt: 25-09-2022 13:00

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.