❮ Tilbage til Arrangementer

Weekendtur for unge (18-30 årige)

D. 19-21. august arrangerer vi en weekendtur for unge i alderen 18-30 år med cøliaki.  Det bliver en hyggelig weekend spækket med glutenfri mad, dejlig natur og godt selskab. En ideel mulighed for dig der gerne vil møde andre jævnaldrende med cøliaki i afslappende omgivelser. 

Weekendturen finder sted i naturskønne omgivelser på en gård i Hornsyld, der ligger mellem Horsens og Juelsminde. 

Gården er omgivet af marker, en lille sø og der er både terrasse og en stor have til aktiviteter og afslapning. Overnatning forgår på mindre værelser, som du deler med en eller to andre.

 Weekenden byder blandt på: 

- Ryste-sammen-lege

- Havespil

- 3 timers madlavningsworkshop hvor I lærer tips og tricks til lækker glutenfri mad. Her forbereder I også maden til aftenens festmiddag.

- Oscar temafest med rød løber, festlege og statuetter på højkant

Weekendturen arrangeres af en gruppe unge frivillige, der planlægger både måltider, aktiviteter og sørger for at alle føler sig velkomne. Så du skal bare pakke en taske og medbringe dit gode humør og gerne noget festligt tøj til temafesten.

-

Tid, sted og transport

Det hele forgår på Hyllerødvej 4, 8783 Hornsyld.  Vi mødes fredag d. 19 august kl. 17 og runder af søndag d. 21 august kl. 12.

Vi sørger for, at det bliver nemt for alle at nå frem. For dem der kommer med offentlig transport, er der mulighed for at arrangere fælles kørsel fra Horsens station til gården (og tilbage igen). 

-

Pris og tilmelding

Prisen er 200,- for både medlemmer af DCF og for ikke-medlemmer.

OBS! Prisen inkluderer alle udgifter til offentlig transport, som du kan få refunderet efterfølgende.

Er du medlem, så meld dig til på din medlemside. Er du ikke medlem, så meld dig til ved at skrive dit navn, alder og kontakt-info til asm@coeliaki.dk og betale 200,- på Mobile Pay 38295

Deadline for tilmelding er d. 10. august 2022 kl. 12.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anna-Sophie Mikkelsen på asm@coeliaki.dk.

Se mere om projektet Ung med cøliaki.

Arrangement

Tidspunkt: 19-08-2022 17:00

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.