❮ Tilbage til Arrangementer

Weekendtur for unge (18-30 årige)

D. 19-21. august arrangerer vi en weekendtur for unge i alderen 18-30 år med cøliaki.  Det bliver en hyggelig weekend spækket med glutenfri mad, dejlig natur og godt selskab. En ideel mulighed for dig der gerne vil møde andre jævnaldrende med cøliaki i afslappende omgivelser. 

Weekendturen finder sted i naturskønne omgivelser på en gård i Hornsyld, der ligger mellem Horsens og Juelsminde. 

Gården er omgivet af marker, en lille sø og der er både terrasse og en stor have til aktiviteter og afslapning. Der er et fint køkken til madlavning og en stor spisestue med langbord, lysekroner og trofæer til hyggelige aftenstunder. Overnatning forgår på mindre værelser, som du deler med en eller to andre.

Weekendturen arrangeres af en gruppe unge frivillige, der planlægger både måltider, aktiviteter og sørger for at alle føler sig velkomne. Så du skal bare pakke en taske og medbringe dit gode humør. Du får mere info om program når tiden nærmer sig.

Hvis du har lyst til at være med til at arrangere turen, kan du kontakte Anna-Sophie Mikkelsen på asm@coeliaki.dk

-

Tid, sted og transport

Det hele forgår på Hyllerødvej 4, 8783 Hornsyld.  Vi mødes fredag d. 19 august kl. 17 og bliver til søndag d. 21 august kl. 13. Kan du kun deltage i et begrænset omfang f.eks. fra fredag-lørdag eller lørdag-søndag, er det også en mulighed.

Vi sørger for, at det bliver nemt for alle at nå frem. For dem der kommer med offentlig transport, er der mulighed for at arrangere fælles kørsel fra Horsens station til gården (og tilbage igen). 

-

Pris og tilmelding

Prisen er 200,- for både medlemmer af DCF og for ikke-medlemmer.

OBS! Prisen inkluderer alle rejseudgifter, som du kan få refunderet efterfølgende.

Er du medlem, så meld dig til din medlemside. Er du ikke medlem, så meld dig til ved at skrive dit navn, alder og kontakt-info til asm@coeliaki.dk og betale 200,- på Mobile Pay 38295

Deadline for tilmelding er d. 12. august 2022 kl. 12.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anna-Sophie Mikkelsen på asm@coeliaki.dk.

Se mere om projektet Ung med cøliaki.

Arrangement

Tidspunkt: 19-08-2022 17:00

Tilmelding

Tilmeld dig