❮ Tilbage til Arrangementer

Ung med cøliaki i Aarhus - Escaperoom og vietnamesisk restaurant

Den lokale Ung med cøliaki - gruppe i Aarhus inviterer alle i alderen 18-30 år med på en hyggelig søndag eftermiddag. Dagen byder på Escaperoom hos Escapist, hvor vi skal løse gåder og missioner i rummene 'Det Store Diamantkup' og 'USS Triton', efterfulgt af fælles aftensmad på den vietnamesiske restaurant Lotus

Vi mødes kl. 15.45 ved EscapistKlostergade 82 kld, 8000 Aarhus, hvor vi har ca. 2 timer i Escaperoom. Derefter følges vi til retaurent Lotus og spiser aftensmad. Arrangementet slutter ca. kl. 20.00.

Arrangementet er en ideel mulighed for dig, der gerne vil have nye bekendtskaber og blive en del af et fælleskab i Aarhus for unge med cøliaki.

Er du interesseret i at deltage, men synes det er grænseoverskridende fordi, du ingen kender? Så frygt ej, vi har alle sammen stået i den samme situation, og du er mere end velkommen til at kontakte Thit, som (sammen med to andre frivillige) er arrangør for dette arrangement på: UMCAarhus@coeliaki.dk. Du kan enten skrive dine spørgsmål i mailen, eller vi kan aftale, at du bliver ringet op af en fra Aarhus-gruppen, så du kan høre mere om arrangementet mm. 

 

 Pris og tilmelding

Det koster kun 100 kr. at deltage og prisen dækker både turen i Escaperoom, samt aftensmad på restaurant Lotus med drikkevare. 

 

Du melder dig til ved at skrive dit navn, alder og kontaktinfo til: UMCAarhus@coeliaki.dk. Samt overføre 100 kr. på MobilePay: 38295 – skriv ‘navn + UMC Århus’ i overførslen.

Tilmeldingsfristen er d. 4. maj.

Arrangement

Tidspunkt: 08-05-2022 15:45

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.