❮ Tilbage til Arrangementer

Frokost på Aamanns Replik i København

Med støtte fra Socialstyrelsens oplevelsesmidler fortsætter DCF Hovedstaden rækken af delikate frokostarrangementer. Lørdag d. 18. juni har vi lavet en aftale med Aamann Replik ved Skuespilshuset i Københavns Havn om en frokost bestående af gourmet smørrebrød på glutenfrit brød.

Aamanns udvælger deres råvarer med omhu, mange er økologiske, og kød er fra dyr og fjerkræ, der har levet med adgang til det fri. De anvender frugt og grønt i sæson og er meget opmærksomme på smag og miljø.

Vi får 3 stykker smørrebrød på glutenfrit brød - hønsesalat, koldrøget laks og små kartofler med syltede løg. Der kan være ændringer i forhold til sæsonvarer. Til maden kan man vælge mellem en glutenfri øl, et glas af husets vin eller en sodavand. Vi slutter af med kaffe / te og glutenfri kage.

Man vil komme til at dele bord med andre med cøliaki, så der bliver god mulighed for at udveksle erfaringer fra den glutenfri hverdag.

-

Pris og tilmelding:

Vi har mulighed for at invitere medlemmer af DCF til en pris på kun 150 kr. for hele arrangementet, mens ledsagere, der ikke er medlem af DCF kan deltage til en pris på 250 kr.

Er du – eller din evt. ledsager- vegetar eller laktoseintolerant skal det skrives ved tilmelding, da vi skal give besked om det i god tid. Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til skrive til kbh@coeliaki.dk.

OBS: Vidste du, at hele din hustand kan blive familiemedlemmer af DCF og dermed deltage til medlemspris. Se her, hvordan du gør.

Arrangement

Tidspunkt: 18-06-2022 12:00

Tilmelding

Tilmeld dig