❮ Tilbage til Arrangementer

Glutenfrit Madfællesskab i Århus - besøg af Karina Baagø

Søndag d. 6. november får Glutenfrit Madfællesskab i Århus besøg af Karina Baagø der vil give et oplæg om Genveje i køkkenet og bagningen.

Hvordan kan vi nemt skrue op for sundhed og den gode mad i hverdagen uden at investere i mange slags dyre meltyper eller tage en master i glutenfri bagning? Hvad gør Karina selv i køkkenet? Hvad gør din sidemakker?Alt det vil Karina tale med os om. Lad os få idéerne frem, så vi alle kan få en bedre og nemmere hverdag med glutenfri kost. Karina vil inspirere os til at tænke i andre baner og nogle alternative tanker, som (måske på sigt) kan hjælpe med en nemmere og bedre hverdag med cøliaki.

Derudover står den denne søndag på glutenfri burgers, som vi laver og spiser i fællesskab.

Læs mere om Karina Baagø her.

Læs mere om Glutenfrit Madfællesskab her.

 

-

Sådan melder du dig til:

Du tilmelder dig ved at skrive en e-mail med dit navn og antal voksne og børn, du/I ønsker at deltage samt børnenes alder til: GMFaarhus@coeliaki.dk. Skriv også hvis der er noget, vi skal være særligt opmærksomme på. 

Det koster: 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn (under 15 år) at deltage - uanset om man er medlem af DCF eller ikke. Der betales med MobilePay eller evt. kontant i forbindelse med arrangementet.

 

 

Arrangement

Tidspunkt: 06-11-2022 14:00

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.