❮ Tilbage til Arrangementer

Go High på Kragerup Gods

Tur for hele familien til aktivitetsparken ved Kragerup Gods - med glutenfri byg-selv-burger.  

DCF Vestsjælland inviterer igen medlemmer i alle aldre og deres familier med til en aktiv dag i det grønne - denne gang til i aktivitetsparken Go High på Kragerup Gods.

Der er mulighed for at tilmelde sig en tur i klatreparken eller en kombination af trampolinpark og fodboldgolf (bemærk at der er forskellige aldersgrænser til de forskellige aktiviteter).

For de yngste børn (0-4 år) er der mulighed for leg på skovlegepladsen hele dagen. Se mere om de forskellige aktiviteter her: www.Kragerup.dk/Aktivitetspark/

Efter de at aktiviteterne er overstået, mødes vi til fælles frokost, der består af "byg-selv-burger" - glutenfri naturligvis. Drikkevarer er ikke incl. i prisen, men købes på stedet.

Vi mødes kl. 9.15 ved Outdoor receptionen og regner med at spise frokost omkring 13.30.

 

Priser og tilmelding:

Vi har mulighed for at invitere medlemmer af DCF til en pris på kun 150 kr for voksne og 75 kr for børn - for både aktiviteter og burger (normal pris 300-425 kr.). Ledsagere, der ikke er medlem af DCF, kan deltage til en pris af 250 kr for voksne og 125 kr for børn. Børn (0-4), der ikke skal spise burger og kun skal bruge legepladsen, er gratis (men må gerne tilmeldes alligevel).

OBS: Vidste du, at hele din hustand kan blive familiemedlemmer af DCF og dermed deltage til medlemspris. Se her, hvordan du gør.

Tilmelding sker her på siden senest den 5. juni. Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til skrive til vests@coeliaki.dk.

 

 

Arrangement

Tidspunkt: 19-06-2022 09:15

Tilmelding

Få ledige pladser!

Tilmeld dig