❮ Tilbage til Arrangementer

Glutenfrit Madfællesskab i Århus - med besøg af den glutenfri pandekagebil

Glutenfri pandekager og foredrag om firberrig kost

Næste arrangement i Glutenfrit Madfællesskab Aarhus finder sted søndag d. 6. marts kl. 14-19 på Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus.

Denne gang får vi besøg af pandekagebilen, der vil servere glutenfri pandekager til den store guldmedalje - både madpandekager og dessertpandekager. Man vil kunne spise alle de pandekager, man har lyst til.

Inden det går løs med pandekagerne, får vi besøg af klinisk diætist Mia Rasholdt, der vil tale om emnet "Fiberrig kost uden gluten".  

Denne søndag er der altså ikke fælles madlavning, men til gengæld masser af pandekager, god tid til hyggesnak og mulighed for at drøfte den nye viden, Mia bibringer os.

-

Sådan melder du dig til:

Du tilmelder dig ved at skrive en e-mail med dit navn og antal voksne og børn, du/I ønsker at deltage samt børnenes alder til: GMFaarhus@coeliaki.dk. Skriv også hvis der er noget, vi skal være særligt opmærksomme på (pandekagebilen kan godt tage andre hensyn). 

Betal samtidig med tilmeldingen på MobilePay: 38295 – skriv ‘GMF Aarhus’ i overførelsen. Har du ikke mulighed for at betale med MobilePay, kan der betales med kontanter på dagen. Det koster: 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn (under 15 år) at deltage.

OBS: Vi holder øje med udviklingen i corona-situationen og følger de regler og retningslinjer, der bliver meldt ud på området.

Læs mere om Glutenfrit Madfællesskab her.

Eventuelle spørgsmål bedes henvendes til Lars Feldvoss på lfe@coeliaki.dk.

 

Arrangement

Tidspunkt: 06-03-2022 14:00

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.