❮ Tilbage til Arrangementer

Glutenfrit Madfællesskab Århus

Glutenfrit Madfællesskab Aarhus inviterer næste gang til fælles madlavning og spisning søndag d. 14. november kl. 14-19. Det finder sted på Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus

Glutenfrit Madfællesskab er et frirum for dig, der lever uden gluten, hvor der er god tid til at hygge sig, mens man får ny inspiration til den madlavningen og udveksler erfaringer fra den glutenfri hverdag. 

Alle er velkomne! Arrangørgruppen står for menuen. Vi er fælles om at forberede maden, gøre klar til middagen, oprydning mm.

Som noget ganske særligt får vi denne gang besøg af Francesco fra Bistrot - italiensk streetfood, der vil lære os, hvordan man laver lækker glutenfri pasta.

-

Sådan melder du dig til:

Du tilmelder dig ved at skrive en e-mail med dit navn og antal voksne og børn, du/I ønsker at deltage samt børnenes alder til: GMFaarhus@coeliaki.dk senest d. 9. november 2021. Skriv også hvis der er noget, vi skal være særligt opmærksomme på. 

Betal samtidig med tilmeldingen på MobilePay: 38295 – skriv ‘GMF Aarhus’ i overførelsen. Har du ikke mulighed for at betale med MobilePay, kan der betales med kontanter på dagen.

Det koster: 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn (under 15 år) at deltage på maddagen.

OBS: Vi holder øje med udviklingen i corona-situationen og følger de regler og retningslinjer, der bliver meldt ud på området.

Læs mere om Glutenfrit Madfællesskab her.

Eventuelle spørgsmål bedes henvendes til Lars Feldvoss på lfe@coeliaki.dk. Kontaktnummer på selve dagen: 5050 8694

 

Arrangement

Tidspunkt: 14-11-2021 14:00

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.