❮ Tilbage til Arrangementer

Glutenfrit Madfællesskab Odense - julearangement

Glutenfrit Madfællesskab Odense inviterer til næste arrangement lørdag d. 6. november kl. 11-15. Det foregår på Rudolf Steiner Skolen i Odense, Lindvedvej 64, 5260 Odense.

Glutenfrit Madfællesskab er et glutenfrit frirum, hvor der er god tid til at hygge sig og få inspiration til madlavningen og i det hele taget udveksle erfaringer fra den glutenfri hverdag. Alle er velkomne!

Denne gang fokuserer vi på julebag, og vi får vi besøg af Theresa Vangsøe, der vil give os gode idéer til julebagningen og lære os nogle af sine opskrifter. 

OBS: Det vil sige, at der denne gang ikke skal laves mad - alle kan I stedet tage egen mad med, så laver vi en hyggelig frokost undervejs i bagningen. Til sidst smager vi sammen på julebagværket - æbleskiver, brunkager, vaniljekranse og pebernødder.

 

-

Tilmelding og Betaling

Du tilmelder dig ved at skrive en e-mail med dit navn og antal voksne og børn, du/I ønsker at deltage samt børnenes alder til: GMFodense@coeliaki.dk senest tirsdag d. 2. november. Skriv også hvis der er noget, vi skal være særligt opmærksomme på.  

Betal samtidig med tilmeldingen på MobilePay: 38295 – skriv ‘GMF Odense’ i overførelsen. Har du ikke mulighed for at betale med MobilePay, kan der betales med kontanter på dagen.

Det koster: 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn (under 15 år) at deltage på maddagen.

OBS: Vi holder øje med udviklingen i corona-situationen og følger de regler og retningslinjer, der bliver meldt ud på området.

Læs mere om Glutenfrit Madfællesskab her.

Eventuelle spørgsmål bedes henvendes til Lars Feldvoss på lfe@coeliaki.dk. Kontaktnummer på selve dagen: 2323 7492

Arrangement

Tidspunkt: 06-11-2021 11:00

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.