❮ Tilbage til Arrangementer

Projekt Lokal Forandring i København

Projektet Lokal Forandring handler om at gøre medlemmer af Dansk Cøliaki Forening i stand til at handle på de udfordringer, de oplever lokalt. Det sker ved at finde sammen med andre, der oplever sammen udfordringer og i fællesskab finde nogle løsninger på udfordringerne.

Måske er du træt af, at der næsten ingen glutenfri produkter er i det lokale supermarked, eller at ingen spisesteder har glutenfri retter på menukortet. Måske synes du, at skolen eller børnehaven er for dårlig til at tage hensyn til børn med cøliaki, eller at de praktiserende læger er for uopmærksomme på cøliaki-symptomer.

For at gøre det nemmere for medlemmer på lokalt plan at påvirke disse forhold gennemfører vi efteråret 2021 tre steder i landet et workshop-forløb, der har til formål:

- At afdække, hvilke udfordringer og behov medlemmerne ønsker at handle på lokalt.

- At organisere de interesserede i lokale grupper, der ved at samle kræfterne om en fælles sag har bedre muligheder for at opnå resultater.

- At give medlemmerne redskaber til at gå i dialog med forskellige aktører i deres lokalsamfund, som har indflydelse på deres livsforhold – det kan eksempelvis være dagligvarebutikker, spisesteder, sundhedspersonale eller lokalpolitikere.

Læs mere om Projekt Lokal Forandring her.

Dette er workshoppen i København, men man behøver ikke være bosat i byen for at deltage. Håbet er at alle, der tropper op med konkrete ønsker vil finde inspiration og gerne også interessefæller, som de efterfølgende vil kunne samarbejde videre med i deres lokalområder.

Workshops vil finde sted:

- Lørdag d. 4. september 2021 kl. 10-16

- Lørdag d. 13. november 2021 kl. 10-16

- Lørdag d. 5. februar 2022 kl. 10-16

OBS Ved tilmelding forpligter du dig kun til at deltage i den første workshop.

Den præcise adresse bliver angivet senere, når datoen for afholdelse nærmer sig.

Eventuelle spørgsmål bedes henvendes til Lars Feldvoss på +45 60299450 eller lfe@coeliaki.dk. 

Arrangement

Tidspunkt: 04-09-2021 10:00

Tilmelding

Tilmeld dig