Har du styr på madpakken?

 

Madpakker og mad på farten kan være lidt af en glutenfri udfordring. Karina Baagøs helt nye bog er fyldt med inspiration til madpakker og mad, der er let at tage med på kortere og længere ture.

Om bogen

Paperback. 100 sider. Udgivelsesår: 2021

Bogen indeholder Karinas bedste opskrifter til farten eller madpakken til skoledagen, på arbejdet eller i børnehaven – alle uden gluten.

Du får gamle klassikere som pizzasnegle og pølsehorn i en lækker glutenfri udgave, men også masser af nye idéer til det sprøde indslag, det søde indslag og ikke mindst lækre, smagfulde og mættende sandwichbrød uden gluten!

 

Om forfatteren

Karina er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har siden 2016 arbejdet professionelt med glutenfri bagning, opskriftudvikling og formidling omkring det glutenfrie liv. Karina er mor til en datter med cøliaki, og har siden 2012 eksperimenteret med den glutenfrie bagning – først af nød og senere af lyst!